Landbouwmechanisatiebedrijf
Langeweg 16, 9861 GD Grootegast
Caravanstalling en Bedrijfsruimteverhuur

Legolaan 6 en 8, 9861 AT Grootegast

Tel: 031 (0)594 612 322
GSM: 06 53 19 28 15
Fax: 031 (0)594 612 388
Email: info@jankrol.nl
 
 

Welkom bij Jan Krol V.O.F.: Landbouw Mechanisatie, Caravanstalling en Bedrijfsruimteverhuur.Jan Krol V.O.F.
Grootegast bestaat uit de volgende bedrijfsonderdelen:

Landbouwmechanisatiebedrijf-Jan Krol Grootegast: al bijna 45 jaar lang een betrouwbare partner voor ondernemers in Land-, Tuinbouw en Industrie, met een zeer compleet programma op gebied van mechanisatie: verkoop, verhuur, service, onderhoud en keuring van nieuwe en gebruikte trekkers, oogstmachines, heftrucks, landbouw- en grondverzetmachines.
Tevens verkoop van diverse onderdelen van verschillende merken landbouwmachine en gereedschappen en onderdelen voor ZETOR, LANDINI en VALTRA tractoren.

Caravanstalling en Bedrijfsruimteverhuur-Jan Krol Grootegast: verhuur van bedrijfsruimten in Grootegast voor Industriële en Adminstratieve-activiteiten; en bieden van stallingsruimte voor o.a. caravans, vouwwagens, trailers, aanhangwagens, campers of motorhomes.

Onze bedrijfsruimten aan Langeweg en Legolaan in Grootegast zijn uitgerust met moderne apparatuur en basisvoorzieningen om u te ondersteunen bij een hedendaagse en storingsvrije bedrijfsvoering.

We werken conform voorwaarden van branche-organisaties Koninklijke Metaalunie en Centraal Orgaan Mechanisatiebedrijven (COM).

Voor u en voor ons een garantie om op de hoogte te zijn en te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op ons werkterrein.

Copyright 2006-2018 Jan Krol VOF | | WeBVDeSign Grootegast 2006-2018
teller